callback

Меню подушок

article image
article image

Для успішного та продуктивного дня людині потрібні сили та енергія, якими забезпечує здоровий сон. Щоб гості прокидались у доброму настрої і сповнені позитивних планів, готель пропонує будь-яку уподобану подушку за вибором із представленого "Меню подушок". Готельний комплекс SunRay піклується про ваш відпочинок. Для вашої зручності та комфорту пропонуємо декілька видів подушок, різних за формою та наповненням.


Ортопедична подушка
Особлива ергономічна форма ортопедичної подушки прекрасно адаптується до точних контурів шиї та голови. Сприяє розслабленню м’язів шиї і плечей, даючи терапевтичний ефект. Дизайн у формі хвилі вирівнює шийний відділ і забезпечує оптимальну циркуляцію крові.

Омолоджуюча подушка
Подушка надасть змогу обличчю перебувати під час сну у розслабленому стані. Дбайливо торкаючись до шкіри, вона зберігає обличчя зволоженим та гладким. Запобігає проблемам шийного відділу хребта.

Ортопедична подушка з вугільним бамбуком і натуральними травами або насінням
Квіти жасмину в складі подушки виконують роль антидепресанту. Їх легкий аромат допомагає зняти напругу і втому, поліпшити настрій. Позитивно діє на гормональну систему.

Ортопедична подушка для ніг
Ідеальна для тих, хто протягом дня багато часу проводить на ногах, а також для вагітних жінок та людей із захворюваннями суглобів. Знімає напругу з суглобів та м’язів, сприяє правильному положенню ніг та хребта під час сну.


Забронювати